Eindelijk: Simpel crm voor zzp’ers


Er is veel naar gevraagd, en we hebben er lang naar gezocht. Er zijn veel verschillende systemen geprobeerd. Iedere keer kwamen tot de conclusie dat het toch niet aan de verwachtingen voldeed. Dat wil zeggen, simpel in gebruik, niet te complex, je kan er eenvoudig al je data in kwijt. En het mag niet een fortuin kosten.

Nu hebben we eindelijke het crm voor zzp’ers gevonden! Het werkt eenvoudig, je kan binnen 30 seconden je eerste contact opslaan (wow, zie video!) en je kan ook nog eens gratis starten.

30 Seconden regel

Qraia 30 sec regel

Je kan niet alleen heel snel aan de slag met dit CRM systeem. Het is ook nog eens redelijke uitgebreid. Je kan contacten op slaan, bedrijven, notities en taken. Deze kan je op verschillende manieren koppelen om te weten wat je voor welke klant moet doen of met die klant afgesproken hebt.

Daarnaast kan je tags gebruiken die je aan alle dingen kan hangen, om over de verschillende onderdelen zaken te koppelen. Bv als je een evenement organiseert, kan je iedereen notitie, taak, bedrijf en persoon koppelen die daar mee te maken heeft. En dat dan weer bij elkaar terug zien.

Probeer het zelf maar, en kijk of je net zo enthusiast bent als wij!