Meten is weten!

Hoe goed staat jouw site er voor?
Wat moet je verbeteren?
Wat is het laaghangende fruit?
Waar is te veel concurrentie?

Dat zijn allemaal zaken die erg belangrijk zijn als je een succesvolle website of webshop wilt runnen. Maar hoe kan je daar achter? Simpel, door de juiste tools te gebruiken. Wij gebruiken hier SE Ranking voor. Met deze (helaas niet gratis, maar wel betaalbaare) tool kom je heel snel te weten wat er goed gaat en wat nog wat meer aandacht nodig heeft.

Een van de dingen waar je als beginnende website veel mee kan doen is content produceren. Daardoor kan jouw website gevonden worden in Google. Dus als je houten snijplanken verkoopt, moet jouw site goed naar voren komen als iemand daar op zoekt. Maar helaas hebben meer mensen het idee gehad om deze houten snijplanken te gaan verkopen. Daarom is het goed om te specialiseren. Bijvoorbeeld door de snijplanken te personaliseren. En dat moet je vertellen.

Met deze tool kan je vinden hoe jouw website scoort op bijvoorbeeld het zoekwoord “snijplank”, “houten snijplank” en “snijplank van hout”. Misschien is er minder concurrentie op “snijplank personaliseren”, maar misschien is dat ook een zoek term die niemand gebruikt. Hoe jij scoort en waar kansen liggen moet je dus weten. Dit, en nog veel meer, is wat je makkelijk kan bijhouden met SE Ranking. Eerste 2 weken is gratis, dus probeer het eens.

Heb jij nog een goede of slimme tool die wij moeten gebruiken of uit proberen? We horen het graag!